Si comunica alla cittadinanza che è nuovamente attivo lo sportello della lingua sarda nell'ambito del progetto "Prosecuzione della sperimentazione linguistica" della Provincia del Sud Sardegna.
Lo sportello sarà attivo fino al 21 Dicembre, tutti i venerdì, presso la Biblioteca Comunale, dalle ore 9:00 alle ore 14:00 e dalle ore 15:20 alle ore 18:20.

L'Assessore alla Cultura                  Il Sindaco
         Rosita Bussu                             Riccardo Sanna

sardegna

Su Comunu de Pabillonis, alleau de sa Províntzia de su Sud Sardigna in su progetu "Sighidura de sa sperimentatzioni linguística, fait sciri a is tzitadinus chi est torra ativu sUfítziu de Língua Sarda. S'Ufítziu s'agatat in sa Biblioteca Comunali, Loc. Su Rieddu. S'Ufítziu de Língua Sarda est ativu fintzas a su 21 de Meseidas 2018 e est abertu d'ogna cenàbada segundu s'oràriu chi sighit: 9:00 - 14:00 / 15:20 - 18:20.

S'Assessora a sa Cultura                 Su Sìndigu
              Rosita Bussu                           Riccardo Sanna